søndag 14. juni 2015

Bakedag - Inn på tunet - Faldalen


Duften av nybakt takkebakst er nydelig! Nylig har jeg hatt bakedag for demente ved dagsenteret ved Hauger Gård - Faldalen Virksomhetssenter som er en Inn på tunet gård i Akershus.  Baking på takke gir minner om gamle baketradisjoner der man bakte på takke til alle høytider. Hauger Gård - Faldalen Virksomhetssenter ligger i litt utenfor Lillestrøm og tilbyr dagsenter for tidlig demente, gårdsbesøk, utleie av selskap- og kurslokaler, jobb og oppfølging samt gårdsbutikk og nettbutikk. Hauger Gård - Faldalen Virksomhetssenter finner du på nett her og de har også en egen fin Facebook side som du finner her. Oversikt over godkjente gårder - Inn på Tunet i Akershus finner du her.


Det var en koselig dag for både meg som "bakstekone" og de demente. Været var perfekt og vi bakte ute. Det ble en god aktivitet for alle der de kjevlet og la på takke. Vi avsluttet bakedagen med å kose oss sammen rundt bordet i hagen du ser bak på bildet over.  For å få plass ved Faldalen Virksomhetssenter må du ta kontakt med demensteam i din bydel/din kommune. De gir deg informasjon om kriterier for å få tildelt plass, søknadsskjema og hvordan inntaket foregår. Kanskje bakedag for demente er aktuelt for noen du kjenner? Ta gjerne kontakt med meg for mer informasjon her.

klem Siv


1 kommentar:

  1. Så flott at du var der og bakte sammen med dem. Tenker de satte pris på det! Og da de kjente duften, husket de kanskje noe fra sine egne bakedager?! Et supert tiltak! Klem fra Tove

    SvarSlett