søndag 2. november 2014

Fargerik mat forebygger demens


Fargerik mat er både et flott blikkfang på bordet og vekker vår appetitt! Her ser du bilde av muffins fylt med ulike grønnsaker bakt i fargerike former. Dette er lettvint til lunsj og mellommåltid både hjemme, på tur, på skolen eller på hyttetur. Fyll muffins med ulike grønnsaker og du får i deg viktige næringsstoffer som kroppen trenger. Oppskrifter på spennende frukt og grønnsaksretter finner du hos www.frukt.no.  Fargerike matvarer inneholder ekstra høyt innhold av antioksidanter og gir oss et sterkt immunforsvar. Kanskje disse fargerike muffinsformene er en morsom julegave i år? Vil du lese mer om fargenes betydning for helse, klikk deg inn til den inspirerende bloggen Fargeneforteller. Fargerik mat forebygger mot demens!

klem Siv

2 kommentarer:

  1. Helt riktig - farger er av stor betydning! Og mennesker på sykehjem, med ulike lidelser, har ofte ikke særlig appetitt. Da er farger ekstra viktig! Hilsen fra Tove

    SvarSlett
  2. Takk for at du delte denne fantastiske artikkelen. det vil være nyttig for alle. hvis du har informasjon om angst, depresjon og mental helse, kan du ta kontakt med nettstedet vårt.
    https://www.psykiater.no/

    SvarSlett